ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πιτσαρίες Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση εστιατορίων
αυθεντικές γεύσεις !

Capricciosa Pizza

Η CAPRICCIOSA δεν αρκέστηκε μόνο στο καλό και αξιόπιστο delivery των γευμάτων της  ... Παραμένει κοντά σας σε εκδηλώσεις, party, επαγγελματικά γεύματα..

Η Capricciosa ξεκίνησε τις δραστηριότητές της 33 ολόκληρα χρόνια πριν... ήταν κάπου μέσα στο 1974 όταν γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία μιας εταιρείας που θα πρόσφερε την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων στους πελάτες της και πολύ γρήγορα πραγματοποιήθηκε η ίδρυσή της!
Πρωταρχικός στόχος και βασικός γνώμονας κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ήταν και είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας στα φαγητά μας και η συνεχώς αναπτυσσόμενη παραγωγική μας δυνατότητα, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εποχής μας.
 
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία απασχολεί 50 άτομα εργατικό δυναμικό, τα οποία έχουν επιλεχθεί κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης και διακρίνονται από υπευθυνότητα και σεβασμό σε αυτό που έχουν αναλάβει, ο καθένας ξεχωριστά.
 
Ένα από τα βασικότερα μέλη της επιχείρησής μας είναι ο σεφ μας, ο οποίος έχει να μας προσφέρει πάρα πολλές νέες ιδέες καθώς και παραδοσιακές εγγυημένες συνταγές στο πέρασμα των χρόνων, καθώς διακρίνεται από απόλυτο επαγγελματισμό και  αξιοπιστία, αρετές που έχει αποκτήσει μέσα από την πολυετή πείρα του σε μεγάλα ξενοδοχεία.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε δικό μας τηλεφωνικό κέντρο, με πολλές γραμμές διαθέσιμες και εκπαιδευμένα άτομα έτσι ώστε να μπορούν να το υποστηρίζουν.
Επίσης διαθέτουμε τηλεφωνικό κατάλογο για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών μας και τις προτάσεις του σεφ μας.


Η CAPRICCIOSA δεν αρκέστηκε μόνο στο καλό και αξιόπιστο delivery των γευμάτων της  ... Παραμένει κοντά σας σε εκδηλώσεις, party, επαγγελματικά γεύματα και σε οποιαδήποτε  άλλη στιγμή την χρειάζεστε, καθώς αναλαμβάνουμε catering και τροφοδοσίες γευμάτων για κάθε περίσταση! 
Η δική μας ημέρα ξεκινάει στις 6.00 π.μ. ....ωράριο που μάλλον δεν θυμίζει εστιατόρια του είδους μας ...αλλά και εκεί ξεχωρίζουμε! Γιατί εμείς μαγειρεύουμε κάθε μέρα αυτά που προσφέρουμε, έτσι ώστε να είναι πάντοτε φρέσκα και υγιεινά!


Το δίκτυο εξυπηρέτησής μας, μέχρι στιγμής, καλύπτει τις εξής περιοχές : Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Ν.Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Κάντζα και Παλλήνη.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Πιτσαρίες Αθήνα | All rights reserved